Om oss

I over 45 år har vi levert skreddersydde løsninger til privat- og bedriftsmarkedet i Sandnes og omegn. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss. 

Vi garanterer service og rask levering til konkurransedyktige priser.

Alle produkter produseres etter mål. Du er velkommen innom vårt showroom i Hoveveien 5 i Sandnes (åpent etter avtale) eller ring oss for en uforpliktende befaring.

Fornøyde kunder er vår drivkraft, enten det gjelder små eller store oppdrag. Ta kontakt med oss for veiledning til ditt prosjekt. Send gjerne inn bilder/tegninger så skal vi stå til rådighet med hjelp til prosjektering. Dette er en tjeneste vi tilbyr kostnadsfritt til kunder, arkitekter og entreprenører som ser et behov for effektiv solavskjerming eller mørklegging.

Et klimaløft:
Ved å velge våre solskjermingsprodukter bidrar du til et bedre ute- og inneklima!

At våre produkter gir miljøgevinster i form av lavere innetemperatur og dermed mindre energibruk i form av behov for kjøling er sikkert. Mange av produktene også har en isolerende effekt på vinterstid, noe som er med på å gi lavere energiforbruk og -kostnader, bedret miljø og ikke minst økt trivsel.

Vårt personell er godkjent av Norges solskjermingsforbund:

Solskermingsforbundet

Sandnes Markise er autorisert og en godkjent mesterbedrift: